Rólunk

Köszöntjük a Magyarország otthonai VIZUALIS ingatlanértékesítés oldalán!

Magyarország otthonait kínáljuk, speciálisan önnek szeretettel!

A JÖVÖ ingatlanirodája a vizuális ingatlanértékesítés!

Szakembereink korrekt közvetítési díj mellett segítséget nyújtanak mindenben, ami az ingatlan eladásánál vagy bérbeadásnál előnyt jelent az Önök részére.

Az online megjelenés manapság már egy elfogadott vizuális megoldás, ingatlanközvetítői tevékenységeink jelenlegi bemutatására.
Az otthonának a kényelméből, lehetőséget biztosítunk az Ön számára egy virtuális sétára. amely teljes körű vizuális élményt nyújt az Önnek tetsző ingatlanra.

Ingatlan szolgáltatásaink célja a vizuális megjelenés, vagyis az ingatlanséta a 360 fokos videók, Home staging vagyis ingatlan felkészítés, 360 fokos web séta, 3D lakberendező alaprajzkészítés és megjelenítés, valamint drón videók és olyan légi felvételek, amelyekkel tökéletesen be tudunk mutatni egy eladásra felkészített ingatlant.

Elsődleges célunk az, hogy mind az eladók, mind a vevők számára jövedelmező, korrekt adásvételi megállapodások szülessenek. Szakértői vagyunk annak, hogy hogyan kell felmérni, felértékelni és az ingatlan piacra úgy kínálni egy ingatlant, hogy az minél könnyebben eladhatóbb legyen. Nem vagyunk franchise, mindenki Önálló személyiség. Nincs a vállunkon a nagy hálózat nyomása, miszerint havonta föltétlenül be kell hozni bizonyos számú ingatlant a kínálatba, nálunk a minőség-megjelenés- bizalom-becsületesség számít.

Mi hiszünk a profizmusban és az átláthatóságban, meg is valósítjuk azt, hisz másképp nem tudnánk kiemelkedni az ingatlanközvetítői piacon.
Csapatunk tagjai már bizonyították szakmai elhivatottságukat, és ajánlásaink alapján ügyfeleink is megbízhatnak a munkánkban.
Ingatlanközvetítőink nemcsak Budapest összes kerületét és agglomerációját fedik le, hanem Magyarország egész területét nagy értékű befektetési ingatlanok esetében.

Fontos számukra, hogy megbízóink is tiszteljék a munkánkat, névjegykártyánkat, telefonszámunkat, kérem, tartsák meg egy további ajánláshoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Zádor Éva Ilona vagyok, 2007-ben kezdtem az Ingatlanközvetítést, később az értékbecslést, lakberendezést ezzel a szakmához a mindennapjaimban együtt létezem, ez a hívatásom, szeretem a munkámat és minden folyamatát.
Fontos számomra a kölcsönös bizalom, a jó kapcsolatteremtés az ügyfeleimmel a munkám során, hiszen a családok sokszor egyetlen értéküket bízzák rám.
2012 óta foglalkozom vizuális ingatlan bemutatással, azóta sok év telt el korunk és jelenlegi helyzetünk igazolja, hogy egyre többen foglalkoznak és keresnek otthonuk kényelmében ingatlanokat, online.

A vizuális valóság lett most a trendi a piacokon, és én úgy látom, több mint 15 év szakmai tapasztalatával a múltamban, hogy ezzel a szolgáltatással közelebb kerülhetek Önökhöz.

Vizuális ingatlanspecialista
Lakberendező
Értékbecslő, Ingatlan – vagyonértékelő

Összehasonlított Ingatlanok

Összehasonlítás
Csak 4 ingatlant lehet összehasonlítani, minden hozzáadott új ingatlan felváltja az összehasonlításból az elsőt.