Vizuális szolgáltatásaink

Fotelja kényelméből választhat és dönthet!

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink válláról minden terhet levegyünk. Az évek során azért bővítettük szolgáltatásainkat és szűrtük meg kapcsolatrendszerünket, hogy a lehető legprofesszionálisabban lefedhessük az adásvétel folyamatát.

Eszköztárunk része, hogy 3D-látványtervvel és alaprajzzal, 360 fokos ingatlansétával, video- vagy drón- felvétellel segítjük elő az értékesítést. Alaprajzot teszünk minden hirdetésbe, ahol a helyiségek nagysága fel van tüntetve, vagy ha földterület is tartozik az ingatlanhoz, akkor helyszínrajzzal segítjük az ingatlan könnyebb bemutatását.

Ingatlanfelkészítés - Home staging basic

Hozza ki a maximumot ingatlanbefektetéseiből – segítünk a legjobb profitot kihozni ingatlanjából, bármilyen konstrukcióban is gondolkodik!

Amellett, hogy jobb árat lehet kérni egy gondozott ingatlanért, az értékesítési idő is jelentősen csökken egy-két minimális javításnak, egy kis takarításnak, néhány berendezési ötletnek hála. Egy személyes találkozó során megvizsgáljuk az ingatlanban rejlő lehetőségeket, és kisebb felújításokra, szépítésekre azonnali megoldást nyújtunk építész, belsőépítész kontaktjaink segítségével.

KIBŐVÍTETT INGATLANFELKÉSZÍTÉS – HOME STAGING PRO és 3D Enteriőr ALAPRAJZ készítése

Kiváló minősítéssel rendelkező lakberendező partnerünk a biztosíték, hogy ezzel a szolgáltatással gyorsabb eladást érünk el, mint amit az eredeti állapot engedne. A kibővített felkészítés azt jelenti, hogy mélyebben, szakértői tervezéssel és irányítással történik az ingatlan átalakítása és berendezése, és már láthatóvá tesszük a 3D enteriőr látványtervben elgondoltakat.

360 Fokos ingatlanséta

Képekkel vagy a videó vizuális megjelenítésével szemben az ingatlan sétával az érdeklődő el tud igazodni az ingatlanban és akármikor vissza tud térni oda egy kis emlékeztetőre. (jelölésekkel láthatóvá téve a megnézendő pontokat, helyiségeket) A séta biztonságot kínál a vásárlási döntésben, más módszerekkel szemben.
A vásárlási döntés 99%-ban nem a helyszíni megtekintés közben születik meg, hanem a család együtt hozza meg otthon, nyugodt körülmények között.

Akinek számít, hogy mikor, mennyiért és milyen energia-befektetés mellett kel el az ingatlanuk, annak a legmegfelelőbb megoldás az Ingatlanséta lesz.

360 FOKOS INGATLANVIDEÓ- „VR”szemüveggel

A 360-as videók a videózás egy olyan válfaja, mely engedi a videót körbeforgatni, mialatt abban az események lejátszódnak. A “VR” szemüvegek egyik alappillére, ha a tartalomkészítést nézzük. Elsősorban sport, akció-és élmény jeleneteket vesznek fel így, melyek egyre népszerűbbek a videó megosztókon. Ingatlanoknál ott hasznos, ahol a hirdetések mellé lehet YouTube videót is csatolni.

Ingatlanvideó

Videóinkat különböző felületekre és hosszban gyártjuk le, legyen a cél Youtube, Facebook, Instagram vagy Twitter. Forgatni tudunk kameráinkkal, vagy ha arra van igény, akkor a virtuális bejárás anyagát tudjuk átfordítani videó formátumba.

Míg a virtuális, 3D bejárások lehetnek vezetettek, vagy a megtekintő maga irányíthatja az eseményeket, kereshet fel pontokat az ingatlanban, addig az ingatlanokról készült videók megfogják a felhasználó kezét. Azt adhatjuk át az ingatlanról, amelyre vágyunk, úgy mutathatjuk be az ingatlant, hogy azt az oldalát mutassa, amelyiket kifejezetten fontosnak tartunk.

Drón felvétel, drón videó

A drón segítségével körbe lehet repülni az ingatlant, ha nagy távolságból szeretnénk bemutatni azt. Ez főleg vidéken jön jól lovardák, villák, panziók, tanyák esetében, különösen, ha nagybirtok tartozik hozzájuk, tegyük fel erdővel, halastóval, minden olyasmivel, amelyet érdemes megmutatni nagyobb távolságból. A légi kamerázás kizárólag külső terekre vonatkozik, de városban is kivitelezhető, hiszen van rá kész videó bemutatónk. Egy drón pl. lakáson belüli röptetése technikailag meglehetősen kivitelezhetetlen és indokolatlan. Városon belül is van értelme a légi felvételeknek, mert mindenféle kreatív ötlet áll rendelkezésünkre. Ezzel a módszerrel is érdemes a figyelmet felhívni, nem is beszélve arról, hogy mennyire látványos!

A légtérhasználatnak, a drónok röptetésének jogi szabályzásai már megoldásra kerültek, akik ezt készítik

Fotózás

Specialistáink tudnak fotózni, de ha szükséges, hivatásos fotóst veszünk igénybe, a lényeg, hogy az ingatlanról előnyös, mégis valósághű képek készüljenek, amennyiben még nem döntött közvetítői szolgáltatásunk mellett, de szeretné profi képanyaggal piacra léptetni ingatlanját, arra is tudunk szakembert ajánlani.

A fotográfia vagy fényképészet nem más, mint a fény által közvetített képi információk rögzítése technikai eszközök segítségével.

Döntse el, hogy mit szeretne használni, hogy az ingatlanja a VISUÁLIS eszközeinkkel elősegítve a hirdetés folyamán, előtérbe kerüljön, és mi kezedbe adjuk az eszközt.

Plusz szolgáltatások

Ügyvéd és közjegyző közvetítése

Amennyiben szüksége van rá, az ingatlannal kapcsolatos jogi kérdések lebonyolítására jártas, megbízható ügyvédet vagy közjegyzőt biztosítunk Önnek. Ügyfeleink a legkülönfélébb problémákkal fordultak hozzánk az évek során, így nemcsak adás-vételekben, hanem cserékben, öröklési, ajándékozási, hagyatéki, végrehajtási és peres ügyekben is van tapasztalatunk.

Hitel és finanszírozás- biztosítás

Hitelfelvételkor mindenki a legjobb konstrukcióhoz szeretne hozzájutni. A bankok más-más feltételekkel kínálják szolgáltatásaikat, nehéz eligazodni közöttük. Mi össze tudjuk kötni Önt olyan független hitelközvetítővel, aki képes megállapítani, melyik bank ajánlata felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Személyre szabottan a megfelelő BIZTOSÍTÓT ajánljuk Önnek. Otthonának a Biztosítása a legfontosabb, hogy kár esetén tényleg fedezve legyen az esetleges veszteség, és gyorsan megoldódjon a probléma. Ezért az ingatlanbiztosításon kívül minden egyéb, például felelősség-, utas- és életbiztosítást is ajánlunk Önnek, természetesen személyre vagy családja szempontjaira szabva, az Ön igényei szerint.

Értékbecslés - Vagyonértékelés

Gondolná, hogy ez egy mennyire fontos lépés? Amennyiben úgy döntene, hogy ingatlanját piacra „dobja”. A legtöbbet hozhatja ki egy jól kiszámított kalkulációval az ingatlanjából. A profi felmérésnek köszönhetően gyorsan jobb áron tudja értékesíteni vagy bérbe adni ingatlanát, hogy minél előbb tovább tudja tervezni az életét. Bankoktól, pénzintézetektől függetlenül, naprakész piaci értékbecslést adunk. Jutalék helyett fix szakértői díjért dolgozunk, semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy ne a VALÓS értéket adjuk meg Önnek.

Tanacsot adunk, az ingatana tovabbi hasznositasi lehetosegere.

Az értékelés célja elsősorban a vizsgált ingatlan piaci forgalmi értékének meghatározása.

Energetikai tanúsítvány, statisztika véleményezés

Tudta, hogy az Energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes? Felsőfokú végzettséggel rendelkező partnereinknek köszönhetően egyszerű energetikai tanúsítványoktól kezdve a statikai és műszaki véleményezésig mindenben tudunk Önnek segíteni. Ingatlan értékesítés előtt, de egy vásárlásnál is egyaránt fontos a szakvéleményezés, hogy egyértelmű legyen, mik a szükséges és lehetséges műszaki átalakítások, továbbá azok mennyibe kerülnek.

Adózási és illetékfizetési tanácsadás

Szeretne tisztában lenni az ingatlanügylete kapcsán felmerülő adó- és illetékkötelezettségekkel, a kiaknázható kedvezményekkel? Ingatlan bérbeadás, rövidtávú kiadás vagy forgalmazás könyveléséhez van szüksége szakemberre? Mi összekötjük a megfelelő tanácsadóval.

Belsőépítészet, lakberendezés, lakásfelújítás

Egy megálmodott ingatlan belterének megtervezése, kivitelezése, vagy egy használt ingatlan átalakítása, felújítása mind-mind idő- és energiaigényes feladat. Mivel a terület nagyon szerteágazó, így megkeresése után tudunk szélesebb körű tájékoztatást adni a lehetőségekről.

Költöztetés

Sokszor nehéz megbízható és hatékony brigádot találni elérhető áron, főleg ha csak részben van szükség a segítségükre. Mégis, vannak feladatok, amiket érdemes átadnunk a profiknak egy költözés során. Költöztető partnereink már több ízben bizonyítottak ügyfeleink örömére, hisz nemcsak a fölösleges cipekedéstől kímélték meg őket, hanem a holmijukat is épségben célba juttatták.  

Kérdése van? Vegye fel specialistáinkkal a kapcsolatot!

Összehasonlított Ingatlanok

Összehasonlítás
Csak 4 ingatlant lehet összehasonlítani, minden hozzáadott új ingatlan felváltja az összehasonlításból az elsőt.